Martine Beyers

Martine is licentiaat in de Toegepaste Economische Wetenschappen.

Zij begon haar loopbaan bij Carrefour als managementtrainee en is doorgegroeid tot winkeldirecteur. De essentie van haar taak bestond uit People Management en het creëren van draagvlak om het nationaal beleid te vertalen naar de lokale winkel.

Daarna heeft zij de stap gezet naar USG People waar zij verschillende functies heeft opgenomen zoals Office Manager, District Manager en Training Manager. Zij heeft een tijdelijke opdracht vervuld in Italië om de best practices en de waarden te implementeren in een door de groep overgenomen Italiaans bedrijf.

Het consultingwerk heeft zij verder gezet bij B&M Consulting, waar zij verantwoordelijk was  voor verschillende projecten gaande van strategy execution, becoming a strategy focused organization, developing a corporate performance management system, the Balanced Scorecard. Zij werkte verschillende consultingopdrachten af voor belangrijke Belgische en multinationale organisaties in de sfeer van performance management, management control and strategy, met bijzondere aandacht voor de meest recente ontwikkelingen op het vlak van strategy development & implementation.

Zij heeft ook verschillende programma’s gedoceerd ondermeer in de Business School te Brugge en EHSAL te Brussel.

Haar kracht is de coaching van mensen vanuit het combineren van rationele raamwerken met de menselijke emotionaliteit. Zij is geboeid door wat mensen motiveert, inspireert of drijft. Zij staat stil bij de kracht van gedachten, de kracht van emoties en hoe deze bijdragen tot het resultaat zowel van inidividuen als organisaties.  Zij heeft zich verder verdiept in appreciative inquiry, theory U, success coaching en kan putten uit verschillende raamwerken om mensen en bedrijven te coachen naar resultaten.

Contacteer Martine

Advertentie